Blogs: Decorate your home
 Thaise Massage Delft  thumbnail

Thaise Massage Delft

Published Jul 19, 23
10 min read

Thaise Massage Pijnlijk

Maar ja: ik was zó blij dat ik weer zo veel meer kon. (thaise massage tongeren). Ik ben nu weer helder, heb daadkracht, ben vrolijk. Ik leef niet meer op de automatische piloot in de ‘overlevings-stand’.. Ik voel me ook weerbaarder, weet duidelijker mijn grenzen aan te geven. Op mijn werk had ik trouwens het afgelopen jaar, toen ik me zo matig voelde, al op vergaderingen meer dan eens gezegd: “je hoeft niet van mij intelligente uitspraken te verwachten hoor”.Ik begeleidde nota bene patiënten met afasie, maar op een gegeven moment dacht ik: “Wie is hier nou de patiënt?” Omdat ik soms zo moeilijk op woorden kon..Zo onhelder was het bij mij boven.. Ook omdat ik gewoon zó moe was altijd. Geen energie meer, voor niks eigenlijk. En dan zak je af hoor, hoe jong je ook bent.

Ging ik maar snel naar een benzinestation: even snoepjes halen, om mezelf weer even een opkikker te geven. Zodat ik veilig thuis kon komen. Er waren momenten dat ik dacht: Het kan me allemaal gestolen worden. Bijvoorbeeld als ik opstond en me direct al zo verschrikkelijk moe voelde. Ik dacht: “Als het dan zo moet..tot aan mijn 80 ste..nou, dan hoeft het voor mij allemaal niet meer”.

Van 32 uur naar 20 uur, maar ook dat aantal kon ik maar net aan. Ja, ik ben echt heel diep gegaan. Het gekke is: ik moet nu weer moeite doen om alles weer terug te halen, hoe erg het toen was. Nu is, al met al, alles gelukkig weer in harmonie.

Zowel fysiek als ook geestelijk. Ik heb weer een goed conditie en ik heb niet meer dat zwaar depressieve gevoel.. thaise massage porno. en let ik beter op mijn grenzen ook. Vanaf 25 april 2012 gebruik ik geen B12 meer, zoals ook het plan was, maar dat vind ik wel heel spannend: blijft het wel zo goed gaan als nu?? Ik hoop heel erg dat mijn verhaal andere mensen kan helpen.

Wat Is Thaise Massage

Het is zo fijn dat het bij mij achter de rug is, al die ellende, ik ben ook Hans Reijnen zo dankbaar. Ik vind het gewoon heel vreemd dat het onderwerp Vitamine B12-tekort niet zo serieus wordt genomen bij de medici in de reguliere sector. Ik heb ook echt gemerkt dat velen er niet echt voor open stonden toen ik met mijn verhaal of vermoedens bij hun kwam.

Logisch dus dat mensen met klachten die door een B12 tekort worden veroorzaakt op een gegeven moment in een doolhof terecht komen. Ik ben zo blij dat ik de juiste informatie en behandeling heb gevonden. En dat het zo snel aan aansloeg. Dit zal ik nooit vergeten: na 1 week gebruik van die B12-tabletten was ik al zó veel vooruitgegaan.Na de geboorte heeft hij veel gehuild. Een echte oorzaak weten we hier niet van. Toen Gijs 6 maanden oud was, werd hij heel ziek, hij had het RS virus. Hij heeft eventjes aan de beademing gelegen en daarna nog een tijdje in het ziekenhuis. Na het ziekenhuis heeft Gijs een jaar antibiotica gekregen, bacterimel en flixotide.

In groep 3 kregen we te horen dat Gijs zich niet zo goed kon concentreren en dat hij waarschijnlijk dyslectisch zou zijn. We hebben hem toentertijd laten testen en Gijs kreeg een verklaring voor zijn dyslexie. Gijs is altijd een super vrolijk en open kind geweest. Soms heeft hij last van driftbuien gehad en wat wel telkens opviel, was dat Gijs erg veel slaap nodig had.

Als moeder heb ik altijd gedacht en heel vaak met mijn man besproken dat ik echt niet snapte wat er met hem was. Ook met sommige vriendinnen en mijn ouders heb ik dit besproken. Van alles heb ik geprobeerd: Leeskliniek, Remedial Teaching, een prisma bril, en ook dit jaar een PEP-training, een Perceptual Enrichment Program (Deze laatste training is in dezelfde periode als in de vitamine B12 tijd gegeven). thaise massage leuven.

Thaise Massage Kinrooi

Ik bleef maar zoeken. Een hele speurtocht. Toen kwam mijn man terug van een homeopaat uit Deurne, Hans Reijnen. Hij zei me dat het een goed idee was om eens met Gijs naar hem toe te gaan. Ik heb de praktijk toen gebeld en kreeg een afspraak voor over een jaar.Bij Hans heb ik toen het hele verhaal van Gijs verteld en al na 10 minuutjes zei Hans dat Gijs een groot tekort aan vitamine B12 had. Ik was zo opgelucht dat ik hoorde dat Gijs geholpen kon worden! We zijn nu 6 maanden verder en het gaat heel goed met Gijs.Hij begon die twee soorten zuigtabletten elke dag in te nemen en zienderogen zag je hem opknappen! Hij kreeg weer kleur op zijn wangen, hij was niet meer zo moe altijd- sterker nog: nu moeten we hem in de avond als het ware zijn bed in timmeren… Zoveel energie heeft hij nu.

Hij had een entreetoets voor groep 7 gedaan en die was als heel slecht beoordeeld. Nu heeft hij onlangs een Cito toets gedaan en daar scoorde hij 535, en dat is gemiddeld goed. thaise massage eindhoven stratum. Dat is dus een Wereld van Verschil! Zijn zelfvertrouwen is ontzettend gegroeid. Alles gaat veel beter. Wat ik vooral zo fijn vind, is dat ik nu eindelijk zie dat Gijs kan laten zien hoe goed hij is.

Hij heeft nooit geklaagd en was altijd een tevreden kind - thaise massage zonhoven.. Maar veel dingen kostte hem moeite, die nu gewoon vanzelf gaan. Het is voor ons als ouders een groot geschenk dat wij bij Hans zijn geweest en dat het leven dankzij die Vitamine B12 voor Gijs zo is veranderd”. (43 jr.)27-mei 2012 Jolanda gebruikte eerst de normale dosering Vitamine B12.

Thaise Massage Almere

Regelmatig stuurde ze ons de afgelopen twee weken een e-mailtje met haar bevindingen:“De innerlijke onrust die ik altijd had, is nu veel minder. Het is gewoon rustiger in mijn hoofd. thaise massage goirle. Ik ben veel meer in het hier en NU. Alles nemen zoals het komt, weten en voelen dan alles gewoon oké is, dat soort dingen.

Maar het gaat dus vooral om het innerlijk: een hele verschuiving is aan de gang, dat is absoluut merk- en voelbaar- god, wat wordt er veel duidelijk de laatste tijd.(na een aantal dagen:)Zo, ik heb het geheim van B12 ontrafeld..wow.. geen woorden voor.. Komt ie, heel kort samengevat: B12 brengt mij helemaal terug in mijn lichaam.

Het was me al opgevallen dat ik veel beter voel wat wel of niet goed is voor mijn lichaam. Ik rook niet eens meer de helft van wat ik deed, ik drink nog maar heel weinig, en van beide denk ik steeds sterker waarom nog eigenlijk?.. Echt nog nooit meegemaakt!! Dat ene kaasbroodje van de week brr...

Ik besefte dat ik ergens toen ik nog heel klein was, door een traumatische ervaring gedeeltelijk uit mijn lichaam gefloept ben, wat je wel vaker leest bij incest en/of mishandeling. Daardoor was ik er niet helemaal, voelde ik ook niet echt dat ik mezelf/mijn lichaam aan het vernietigen was. Ik wist het verstandelijk natuurlijk wel, maar dat deed me niets, want mijn lichaam was toch niet van mij - baan thaise massage.

Die hang is altijd gebleven omdat ik hier nog steeds niet wilde zijn. Nu ik steeds meer terugkom, verandert dat. Ik voel de vreugde die ik gehad moet hebben als ziel om op aarde ervaringen op te komen doen. En dat komt weer mooi samen met wat één van jullie tegen mij zei, over die onrust: “dat is mijn levensblijheid wat eruit wil”.

Thaise Massage Kessel Lo

Die onrust begint ook aardig te zakken, het is nog niet geheel weg, maar wat wil je.. tis ondanks de B12 natuurlijk een giga stap uit mijn comfortzone. Maar mijn hemel, wat geniet ik ervan!!! Ik weet niet welk deel nu terug komt, is het een stukje van mijn ziel (zoals de sjamanen zeggen dat die weg kan gaan bij bepaalde ervaringen)? Ik denk het haast wel, ook omdat ik mijn ziel laatst begon te voelen..Even kijken in mijn agenda..ja..

Kort na dat inzicht voelde ik de vreugde van mijn ziel binnenstromen. nada thaise massage..Kun je nagaan, toch al met de gewone dosering!! Het gekke is dat hoe meer ik in mijn lichaam kom, hoe meer contact ik heb dus, met boven, zie dat masseren van de week. Eindelijk op aarde waardoor het contact hersteld wordt, zoiets.

Inwijdingen, veel lezen, eerlijk naar mezelf kijken, naar binnen gaan. Dat zal allemaal zijn werk doen. Maar dat alles kon nooit echt landen, nooit echt indalen, want ik was niet helemaal in mijn lichaam. De B12 heeft net dat zetje gegeven, geeft het nog, wat ik nodig had. En ik ben zo blij, zo blij..

Vanmorgen op de scholen viel het me op dat ik kinderen niet meer uit de weg ga.. oh wat had ik er een hekel aan als ze iets zeiden of wat dan ook..- deed me denken aan mijn kleine meisje misschien? Toch, hoe narrig ik ook kon reageren, ze bleven komen..

Alles stroomt gewoon zoals het moet stromen..Ik snap nu ook waarom ik bv nooit eens geld over hou voor iets echt leuks.. thaise yoga massage opleiding.Want als ik niet geheel op aarde wil zijn, dan stoot ik ook aardse dingen van me af! Hoe kan ik verwachten een grote geldprijs te winnen als ik eigenlijk niets wil weten van het materiële?? Het gekke is, alle dingen die ik echt vanuit gevoel wilde, dus waarvan mijn ziel zei JA, die kreeg ik wel voor elkaar, autootje, huis.

Thaise Massage Utrecht

Op 1 of andere manier schrok ik er dan van terug ofzo, waardoor het bleef bij die paar mooie dingen. Maar ik heb het gevoel dat ook dat gaat veranderen.. ik laat het jullie weten als ik de jackpot binnen heb, haha!! Alles verandert nu omdat ik door de B12 terugkom in mijn lichaam.

Maar dat is niet erg, nu ga ik dan lekker op tijd slapen zodat mijn lichaam uit kan rusten. Tijdens de yoga voel ik zo duidelijk hoe mijn lichaam zich heeft moeten verweren tegen. Het heeft nogal wat te verduren gehad al die jaren..Nou, dit was het zo'n beetje geloof ik.

Maar gewoon in zuigtabletten. Maar dit was toen nog niet bekend. Ik heb naast HPU, ook de ziekte Al-Amyloïdose, een stapelingsziekte van “verkeerd gevouwen eiwitten” die mijn lichaam niet kunnen verteren. En die zich opslaan in allerlei organen o. a. hart, nieren, lever, huid, milt, zenuwen en in het maagdarmstelsel. (thaise massage keerbergen).

De vooruitzichten voor een Al-Amyloïdose-patient zijn somber als het niet mogelijk blijkt om het proces van stapelen van die verkeerd gevouwen eiwitten tot stilstand te brengen. De ziekte gaat dan door in de al aangetaste organen, breidt zich naar andere organen uit en leidt uiteindelijk via het falen van een vitaal orgaan (vooral hart, lever en nieren) binnen 2 jaar tot de dood..Meestal wordt de ziekte pas tegen de dood aan ontdekt en is er niets meer aan te doen.

Mijn alvleesklier is verbeterd. Nog niet 100%. Maar wel een heel stuk. Elastase is van 35 naar 154 gegaan. En zie: Ik heb 15% verbetering in mijn zien, van 60 naar 85%; en ik had beginnende staar. Maar die is nu NIET meer te constateren door mijn oogarts.. En ik heb ook geen last meer van droge ogen.

Thaise Massage Salons

Het lijkt of je dan alles in een lachspiegel ziet. Volgens de oogarts was dit zich bij mij aan het ontwikkelen. Ik moest elke 3 maanden op controle komen. Doch een maand geleden constateerde hij dat het zich misschien wel helemaal niet zou meer voortzetten. En mijn zicht was dus van 60 naar 85% gegaan.

De volgende controle is nu pas over 1 jaar. Ik kan ook weer tegen de zon. Vroeger moest ik altijd een donkere zonnebril dragen, met daarbij nog een klep of een hoed. Dat hoeft nu niet meer. Ik kan nu volstaan met een meekleurende bril. thaise massage keerbergen. Ook kan ik weer veel langer achter de computer werken.

Latest Posts

Thai Thala Massage: Massages Bij - Prinsenbeek

Published Jun 13, 24
6 min read

Thaise Massage Maastricht Scharnerweg

Published Jun 11, 24
3 min read